Groen krediet

Een groen krediet klinkt uiteraard goed. Goed voor het milieu en tegelijkertijd ook goed voor uw portemonnee! Hoe krijgt u dit voor elkaar?


Sinds 1 januari 2012 gelden er andere regels op deze groene lening, de regels zijn nu per gemeente verschillend. Bovendien krijgen de gemeenten nu per jaar een budget. Is dit budget in uw gemeente op, dan heeft u eigenlijk gewoon pech. U kunt dan het beste wachten tot volgend jaar, want de voordelen van de groene lening zijn nog steeds niet mis! Lees er alles over op deze website. Welke investeringen zijn het waard om een groene lening voor aan te vragen? Wat zijn de regels anno 2013/2014 nu precies? Allerlei vragen worden beantwoord op deze website over het groene krediet, ofwel de groene lening.

U kunt ook een woonkrediet simulatie uitvoeren. Een woonkrediet simulatie is een vooruitzicht op hoeveel u gaat betalen aan uw woonkrediet, maandelijks. Een woonkrediet is eigenlijk een soort hypotheek, aangezien het in principe hetzelfde is. Wilt u een woonkrediet simulatie uitvoeren? Dat kan! U kunt allerlei variabelen aanpassen zoals de looptijd, de hoogte van het bedrag, en meer interessante zaken!

About admin